Hudoppstrammning

Den effektive måten å stramme opp og forme huden på

Accent RF

RF hjelper å glatte ut og forme din kropp på de områder du vil. Den kan hjelpe å gjøre din mage flatere, redusere dine hofter og rumpe, og å forme dine overarmer. Mange vurderer denne behandlingen etter barnefødsler eller etter vektreduksjon da huden ofte har blitt litt løsere. Eller man benytter behandlingen som en del av å bekjempe cellulitter. Accent RF kan også sikkert og effektivt benyttes til å stramme opp huden i ditt ansikt og hals.

Målrettet varmeterapi

Accent RF er radiofrekvent energi som benyttes for å varme opp dermis, det innerste laget av huden. Denne målrettede energien hjelper til med å reorganisere det cellulære miljøet og stimulerer cellene til å frigjøre toxiner, drenere bort veske og produsere nytt kollagen.

Synlige resultater

Behandlingen blir utført som en kur med 14 dager mellom hver behandling. Det er vanlig med mellom 4 og 10 behandlinger avhengig av problemet som skal behandles. Etter endt kur vil det ta minimum ca 3 mnd. før man ser det endelige resultatet da det er den enkeltes kropp som skal tilheles og det skal produseres nytt kollagen.

Høy kunde tilfredshet

Sammenlignet med andre radiofrekvente behandlinger er det høy tilfredshet ved bruk av Accent RF. Årsaken kan være resultatene, men også at man umiddelbart kan gjennoppta sine daglige gjøremål uten at det synes at man har vært til behandling. En annen årsak kan være at man kan benytte RF over hele kroppen uten å ta hensyn til sesongene.

Før behandlingen
 
Ultralydbilde av pasientens mage før behandling med AccentXL. Legg merke til at bindevevet er spredt fra hverandre og ikke godt organisert.
 
 
 
Etter behandlingen
 
15 dager etter den fjerde behandlingen Tykkelsen på pasientens overfladiske fett har gått ned med 33 prosent og det er en klar avgrensning fra dypet fett. Bindevevet har blitt uniform, lineær og horisontalt orientert, med en økning i kollagenfibre.