Røa Hud & Kroppspleie, Vækerøvn 210. 0751 Oslo   Telefon: 22 50 95 00   
Denne siden er skrevet ut fra http://www.roahud.no/

Hårfjerning med laser

Vi benytter Soprano XL Diodelaser til alle behandlinger i hårfjerning med laser


Fordelen med Soprano XL
Behandlingen utføres i det man kaller "in motion". Dette betyr at man beveger laser hodet flere ganger over det behandlede området og dermed får en mer effektiv behandling.
 
Smertefri behandling
Siden man behandler hvert område flere ganger kan man gå ned på selve styrken, og dermed vil det gjøre mindre vondt å bli behandlet. Effekten vil bli bedre da hvert område får behandling flere ganger, men med mindre styrke.
 
Hvor mange behandlinger må jeg ha
Det er vanlig med mellom 4 og 8 behandlinger avhengig av tykkelsen på hårene, hvilke område som behandles og hvor mørke hårene er. Jo mørkere hud man har jo laver styrke på laseren og jo flere behandlinger er det behov for. Det samme gjelder lysere hår.
 
Hvem kan behandles
I prinsippet kan alle behandles også de med mørkere hud. Det som er avgjørende for at behandlingen skal lykkes er at det er pigment i hårene, med andre ord at det er farge på hårene. Helt lyse og hvite hår kan ikke behandles.
 
Hvor ofte kan man behandle
Vi mener at fra halsen og ned kan behandles hver 12 uke, og ansikt kan behandles hver 8 uke. Det avgjørende er vekstsyklusen til hårene som vil variere fra kropp til ansikt. Ved å behandle oftere vil våre kunder måtte ha flere behandlinger uten den samme effekt, noe som vil være fordyrende for kunden.
 
Hvor mye hår vil forsvinne
Hårene forsvinner gradvis etter hver behandling. Ved forsøk har det vært vanlig at ca 90% av alle hår har blitt borte etter endt behandling. De hårene som er borte forblir borte, men det hender at hår kan ligge i hvilefase over en lengre periode for så å dukke opp igjen, disse må da behandles når de dukker opp.
 
Hva gjør man mellom og før behandlingene
Før første behandling må man ikke vokse eller nappe hårene på minst 6 uker. I mellom behandlingene skal områdene barberes.
 
 
Sikkerhetshensyn 
Vår laser er registrert ved Statens Strålevern og alle offentlige forskrifter følges. Laserbehandlinger utføres av autorisert personell.
 
Maskinen
Rygg
Bikini
Armhule
Overleppe