Røa Hud & Kroppspleie, Vækerøvn 210. 0751 Oslo   Telefon: 22 50 95 00   
Denne siden er skrevet ut fra http://www.roahud.no/

Spesialbehandling - Peeling

Peeling - behandlinger kan gi dramatisk forbedring av huden, og moderne peelinger kan i mange tilfeller gi like godt resultat som mye dyrere behandlinger som plasma-resurfacing eller laser. Røa Hud og Kroppspleie tilbyr et betydelig antall forskjellige peelinger fra milde og oppfriskende behandlinger via spesialiserte behandlinger mot pigmentflekker til dype peelinger mot arr og rynker.

Peelinger er behandlinger som løser opp og fjerner det ytterste laget av huden. Dette stimulerer huden til økt nydannelse av hud. Navnet kommer av det engelske "peel" som betyr "skrelle". Effekten av den enkelte peeling er avhengig av hvor dypt den trenger ned i huden.
 
Jessner Peel:
Dette er en moderat til kraftig peeling som består av Salicylsyre, Resorcinol og Melkesyre. Jessner peel kan brukes som pre-peel før TCA peeling. Peelingen fører til flassing og exfoliering.
 
Spot Peel:
Spesialutviklet depigmenterende peel til behandling av pigmenteringsforstyrrelser i huden; melasmer, hyperpigmentering, cafe-latte flekker. Spot Peel inneholder Mandelsyre, Idebenone, Retinol og Salicylsyre.
 
Green Peel:
En unik peelingserie utviklet av Dr. Christine Schrammek, spesialist i dermatologi og allergi, med mer enn 50 års erfaring innen feltet. Serien baserer seg på naturlige planteekstrakter.
 
  •          Green Peel - Fresh Up:

                 En mild peeling som frisker opp huden, ideell før masker eller annen behandling, eller rett og slett en lett inergiinnsprøytning for huden.

  •          Green Peel - Energy: 

                 En kraftigere peeling som også virker i dypet, gir økt sirkulasjon og økt stoffskifte i huden, i tilleggg til exfoliering.

  •          Green Peel - Classic:
                  En 50 år gammel successhistorie. En dypere peeling for kunder med problemhud, som ønsker et naturligere alternativ til tradisjonelle kjemiske peelinger, men fortsatt med god effekt.

NeoStrata Professional Peel System
:
Dette er den profesjonelle peelingserien til NeoStrata, den regnes som en mild til middels dyp peel. Virkestoffet er Glycolsyre. Peelingen er spesiellt godt egnet til å kombineres med hjemmebehandlinger med AHA / PHA.
 
Exuviance Revitalizing Peel:
En mildere peel fra NeoStrata, hvor virkestoffene er en kombinasjon av glycolsyre og fruktsyrer. Behandlingen kan utvides med bruk av boostere.
 
6 lag Danne Peel:
(pro alpha six-layer peel) Dette er en avansert peeling som systematisk bygges opp lag for lag med alfa-hydroxysyrer og  Salicylsyrer. Dette er en moderat til dyp peeling.
 
 Priori Forte LCA Peel:
 Moderat til kraftig peel som bruker 50% eller 75% melkesyre som virkestoff.
 
TCA - Peeling:
 
Lactobionic Peel:
 
Salicylsyre Peel:
 
Glycolsyre - Peel: